The Social Sidekick | Zino Beuckeleers

Hier zijn we dan.

Mijn missie is om jouw merk of bedrijf op een relevante en originele manier onder de aandacht te brengen.

Dit door no-nonense content te creeëren dewelke zorgt voor een maximale online visibiliteit.

Eerst luisteren en dan vol uit gaan. Samen zorgen we voor creatieve oplossingen en zetten we jouw boodschap om in een verhaal. Jij doet beroep op een jong & creatief iemand met als toegevoegde waarde: enthousiasme.

Als digitale creator met de juiste skills stel ik me flexibel op en sta ik open voor jouw ideeën. Mijn focus ligt op resultaatgedreven communicatie vanuit een strategische aanpak.

Digitaal gaat alles snel. Maar ik ben mee. Met volle energie en enorm veel goesting werken ik graag aan jouw project. Dit met toffe ideeën, maar ik blijf vooral efficiënt en budgetvriendelijk. Online content moet een haalbare kaart zijn binnen marketingstrategie. 

Ik produceer dus diverse content (beeld, video, audio) en zorg voor de verspreiding ervan. Dit met de juiste strategie en de juiste creatieve uitvoering.

Dat is wat ik doe. Elke dag opnieuw en elke dag beter. 

Het gezicht achter The Social Sidekick is Zino Beuckeleers.
Sinds 2018 actief in de marketing- en entertainmentwereld als fotograaf, videograaf & marketeer. 

Ik omschrijf me het liefst “Als iemand die eigenlijk nooit fotografie heeft gestudeerd, maar zich wel altijd heeft afgevraagd wat voor hem écht telt in het leven.”

Heel simpel. Leuke beelden produceren, mensen blij maken, lachen en nooit opgeven. Steeds 100% doelgericht. 25 jaar en afkomstig uit de koekenstad. Klaar om de wereld te veroveren en jou te helpen.

Laat maar weten met wat.