The Social Sidekick | Zino Beuckeleers

Hier zijn we dan.

The Social Sidekick is een kleinschalig, online content bureau. 
Onze missie is om jouw merk of bedrijf op een relevante en originele manier onder de aandacht te brengen.

Dit door no-nonense content te creeëren die zorgt voor een maximale online visibiliteit.

Eerst luisteren we en dan gaan we vol uit. We zorgen voor creatieve oplossingen en zetten samen jouw boodschap om in een verhaal. Jij doet beroep op een jong & creatief team met als toegevoegde waarde: enthousiasme.

Als digitale creators met de juiste skills stellen we ons flexibel op en staan we open voor jouw ideeën. Onze focus ligt op resultaatgedreven communicatie vanuit een strategische aanpak.

Digitaal gaat alles snel. Maar wij zijn mee. Met volle energie en enorm veel goesting werken we aan jouw project. We hebben toffe ideeën, maar blijven vooral efficiënt en budgetvriendelijk.
Onze online content moet een haalbare kaart zijn binnen marketingstrategie. 

We produceren dus diverse content (beeld, video, audio) en zorgen voor de verspreiding ervan. Dit met de juiste strategie en de juiste creatieve uitvoering.

Dat is wat we doen. Elke dag opnieuw en elke dag beter. 

Het gezicht achter The Social Sidekick is Zino Beuckeleers.
Sinds 2018 actief in de marketing- en entertainmentwereld als fotograaf, videograaf & marketeer. 

Hij omschrijft zich het liefst “Als iemand die eigenlijk nooit fotografie heeft gestudeerd, maar zich wel altijd heeft afgevraagd wat voor hem écht telt in het leven.”

Heel simpel. Leuke beelden produceren, mensen blij maken, lachen en nooit opgeven. Steeds 100% doelgericht. 24 jaar en afkomstig uit de koekenstad. Klaar om de wereld te veroveren en jou te helpen.

Laat maar weten met wat.